Posts

Showing posts from April, 2006

A aparut GA !!!

Image
In sfarsit a aparut mult astepata revista Games Arena :D Sper sa pot gasi varianta cu DVD. OMG, abia astept sa-l pot citi! Alarama falsa, azi pe la 21:02 am intrat din nou pe forumul revistei si am vazut ca este o mare pacaleala, tampitul ala "lulu" ne-a pacalit pe toti :( sa-i fie rusine ! Va mai trece putin timp pana cand va aparea revista, sper sa apara luna asta :)

DVD defect din nou

Image
Azi am cumparat revista Level si din nou DVD-ul este defect, am reusit sa copiez demourile si cateva lucruri bune de pe el, dar jocul full nici in ruptul capului nu am reusit sa-l instalez sau cel putin sa-l copiez pe hdd, am incercat si cu programul Dead Disk Doctor dar fara rezultate :( O sa incerc sa-i contactez pe cei de la Level, daca cumva pot sa schimb DVD-ul. Sunt putin cam ingrijorat, deaoarece inca nu a aparut revista Games-Arean si deja intarzie de 2 luni si ceva :( sper sa apara cat de curand :)

Primul pas

Azi scriu primul post in blogg-ul meu, sper sa incep cu dreptul :) In sfarsit am reusit sa setez MMB 5 si CpuIdle Extreme sa funcioneze bine si sa lucreze inpreuna, dupa aproximativ 4 ore de functionare a PC-ului, proc are 36 de grade C, placa de baza 29 si temp camerei este de 17.8 gr C, sper ca vara sa nu am probleme. Acum doua luni am reinstalat windowsul asta blestemat si abia acum am instalat driverul de la Web-cam, mda stiu ca sunt cam lenes :)